Firstbeat Hyvinvointianalyysi

Firstbeat Hyvinvointianalyysi antaa sinulle keinoja oman hyvinvointisi varmistamiseen.

Hyvinvointi on kokonaisuus, johon vaikuttavat niin työ, vapaa-aika kuin elämäntavatkin. Stressi vaikuttaa sekä henkiseen että fyysiseen hyvinvointiimme. Sopivassa paineessa saamme enemmän aikaan, mutta pitkäaikainen ylikuormitus ja riittämätön palautuminen laskevat suorituskykyä ja lisäävät sairastumis- ja uupumisriskiä. Hyvinvoivana jaksat paremmin töissä ja vapaalla.
Hallitse stressiä, palaudu paremmin ja liiku oikein

Firstbeat Hyvinvointianalyysi on suomalainen, tieteelliseen tutkimukseen perustuva stressin ja palautumisen mittausmenetelmä, joka auttaa tunnistamaan omaan hyvinvointiin vaikuttavia tekijöitä. Kolmipäiväinen mittaus antaa sydämen sykevälivaihtelun analyysin pohjalta henkilökohtaista tietoa mm. työn ja vapaa-ajan fyysisestä ja henkisestä kuormittavuudesta, stressistä sekä liikunnan, palautumisen ja unen riittävyydestä.

Firstbeat Hyvinvointianalyysi kuvaa palautumisesi riittävyyttä ja auttaa tunnistamaan stressaavat tekijät työssä ja vapaa-ajalla. Hyvinvointianalyysi arvioi unen laatua ja riittävyyttä sekä auttaa löytämään ratkaisut paremman palautumisen saavuttamiseksi. Hyvinvointianalyysi kertoo, oletko riittävän aktiivinen ja onko harjoittelusi riittävän tehokasta positiivisten terveysvaikutusten ja kunnon kohoamisen saavuttamiseksi.

Hyvinvointianalyysi sopiikin jokaiselle hyvinvoinnistaan kiinnostuneelle, liikuntaa harrastavalle, elämäntapamuutosta aloittavalle ja myös väsymyksestä, palautumishaasteista ja stressistä oireilevalle.

Valmennuskumppanin Heini Salmu on Firstbeatin kouluttama hyvinvointianalyysin asiantuntija. ”Omakohtainen mittaus ja palaute herättää konkreettisesti huolehtimaan omasta hyvinvoinnista. Voin antaa jokaiselle omaan elämäntilanteeseen, kuntoon ja stressitasoon sopivia vinkkejä kohti parempaa jaksamista. Huomioin aina asiakkaan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin, ei pelkästään liikuntaa ja fyysistä kuntoa. Pienilläkin muutoksilla voit parantaa hyvinvointiasi merkittävästi.”

Tilaa mittalaite itsellesi kotiosoitteeseesi. Laite on pieni ja huomaamaton ja mittauksen toteutus on helppoa selkeiden ohjeiden avulla. Tehtyäsi mittauksen saat palauteraporttisi sähköpostitse ja sovit henkilökohtaisen palautekeskusteluajan asiantuntijan kanssa.

Hyvinvointianalyysin toteutus

  1. Maksettuasi tilauksen saat sähköpostiisi linkin, josta voit tilata mittalaitteen ja mittausohjeen postitse kotiisi. Mittaus tulee aloittaa viikon kuluessa laitteen saapumisesta.
  2. Mittaa paketin mukana tulleiden ohjeiden mukaisesti kolmen vuorokauden ajan ja täytä sähköiseen päiväkirjaan mittauspäiviesi tapahtumia. Suositus mittausjaksoksi on kaksi työpäivää ja yksi vapaapäivä.
  3. Palauta mittalaite pakkauksen mukana tulleessa valmiiksi maksetussa palautuskuoressa.
  4. Kun tuloksesi ovat valmiit, pääset varaamaan ajan palautekeskustelua varten. Saat henkilökohtaisen Hyvinvointianalyysi-raportin sähköpostiisi ennen puhelinpalautetta.
  5. Henkilökohtaisessa palautekeskustelussa laaditaan tavoitteet ja toimenpiteet tulostesi pohjalta. Saat asiantuntijalta konkreettisia suosituksia hyvinvointisi tukemiseen.

Lisätietoa Firstbeat Hyvinvointianalyysistä

Firstbeat Hyvinvointianalyysisin esite

Haluatko ostaa Hyvinvointianalyysin toiselle henkilölle tai ryhmälle? Tilaa Lahjakortti Hyvinvointianalyysiin.

Pyydä tarjous kun haluat tilata Firstbeat Hyvinvointianalyysit suuremmalle ryhmälle.

Jaa somessa: