Asiakaskokemuksia henkilökohtaisesta coachingista:

”Coaching oli kohdallani selkeyttävä ja avartava kokemus. Sain asiat paperille joita on kertynyt vuosien varrella ja sen kautta uusia toimintapoja jotka on otettu myös käyttöön. Suosittelen coachingia lämpimästi.”

Kimmo Salmela, yrittäjä, Kalajoen Puutuote Oy

”Mielestäni coaching on erinomainen itsensä kehittämisen menetelmä, jonka hyödyllisyys korostuu haasteellisina aikoina. Tärkeintä on pysähtyä miettimään. Ajankäytöllisesti coaching-keskustelut ovat tehokkaita – ne eivät vie liikaa aikaa, mutta auttavat irrottautumaan. Keskustelujen toisto ja säännöllisyys tukee hyvin tavoitteiden saavuttamista, samoin välitehtävät, jotka liittyvät konkreettisesti omiin töihin. Käytännönläheinen DiSC-profiili lisäsi ymmärrystä omasta käyttäytymistyylistä ja auttoi tavoitteiden käsittelyssä ja edistämisessä. Coachingin toimintatapa ja sen aikana käytetyt työkalut kulkevat edelleen arjessa mukanani. Organisaation ulkopuolisena coachina Heini mahdollisti asioiden tarkastelun tarpeeksi etäältä ja aktivoi aitoon ajattelun kehittämiseen.”

Jari Anttila, toimitusjohtaja, Oulaisten Osuuspankki

”Heini toimi valmentajani jäsentämään ajatuksiani suuren elämänmuutoksen edellä. Selkein ajatuksin ja realistisin odotuksin jätin turvallisen palkkatyön ja perustin oman yrityksen. Enkä ole katunut hetkeäkään.”

Arto Eskelinen, Senior Partner, Gosei Oy

”Coaching-prosessi oli onnistunut. Tavoiteasetanta osoittautui niin matkan varrella kuin jälkikäteen tarkasteltuna varsin onnistuneeksi, koska tavoitteet pysyivät mielekkäinä koko matkan ajan. Niiden saavuttamisessa Heinin panos oli merkityksellinen ja hänellä oli keskusteluille aikaa juuri niin paljon kuin ne vaativat. Ilman häntä koko prosessi olisi jäänyt toteuttamatta, mikä näin jälkikäteen ajateltuna olisi ollut suuri vahinko.”

Antto Joutsiniemi, toimitusjohtaja, Tyrnävän Osuuspankki

”Coaching auttoi kirkastamaan ja jäsentämään levällään olleet tavoitteet, prosessissa muodostui tärkeiden ”isojen” asioiden sisällysluettelo. Tavoitteet toteutuivat ja autoit haastamalla positiivisessa ja kannustavassa hengessä.”

Satu Ore-Tervo

”Coaching -valmennus tapaamisineen ei aiheuttanut ajankäytössäni ongelmia, päinvastoin, matkan aikana ajankäyttöni ja töiden tekeminen tehostui, joka on näkynyt ja näkyy tuloksissani. Hyödyllistä etenkin oli se, että jouduin tarkastelemaan ajankäyttöäni ja tekemisiäni kanssasi. Ilman yhteisiä tapaamisia asiat eivät olisi nousseet esille. Kullanarvoista oli se, että opin arvottamaan enemmän aikaani perheeni kanssa, ja siihen coaching antoi eväitä enempi kuin uskoinkaan ja matka jatkuu.Töiden tekemisen tehokkuus ja töiden priorisointi on harpannut aimo askeleen parempaan suuntaan coachingin aikana, joten uskon, että työnantajakin siitä hyötyy, työ edelleen jatkuu.”

 

”Coaching auttoi rauhoittumaan kiireen keskellä. Heini rohkaisi minua keskittymään työssäni tärkeimpiin asioihin ja auttoi saamaan ajankäytön hanskaan.”

 

”Olet coachina läsnäoleva, kuunteleva ja kannustava. Kannustit kokeilemaan asioiden tekemistä uusilla tavoilla haasteellisessa tilanteessa ja autoit minua huomaamaan onnistumiset. Coaching auttoi pitämään tavoitteen mielessä tiukoissakin tilanteissa ja saavutin aluksi kaukaiselta tuntuneen tavoitteeni.”

Yhteystiedot

Valmennuskumppani
Heini Salmu Oy

Kalajoentie 407, 85100 Kalajoki

P. 040 515 8156
info@valmennuskumppani.fi