Tiimin toiminnan mittaaminen

Valmennuskumppanin Toimiva tiimi -valmennukseen sisältyy tiimin toiminnan ja suoriutumisen mittaaminen viidessä tiimityön osa-alueessa: luottamuksessa, konflikteissa, sitoutumisessa, vastuullisuudessa ja tuloksissa.

Toimiva tiimi -valmennuksen pohjana on Patrick Lencionin kehittämä Tiimin viisi toimintatasoa -ohjelma, joka on tiimiarvioon perustuva, 3–6 kuukauden mittainen muutosohjelma kehittymishaluisille tiimeille. Valmennuksen aikana tiimin toimintaa analysoidaan, kehitetään ja mitataan tiimityön viidellä osa-alueella: luottamus, konfliktien käsittely, sitoutuminen, vastuullisuus ja tuloksellisuus.

Tiimin työskentelyä kehitetään yhteisissä työpajoissa, jotka räätälöidään kunkin tiimin tarpeiden ja tavoitteiden pohjalta. Olennainen osa valmennusta on myös toiminnan tulosten mittaaminen ja seuranta.

Ohjelmaan kuuluvat henkilökohtaiset Everything DiSC -profiilit auttavat tiimin jäseniä ymmärtämään omien ja toistensa käyttäytymistyylien vaikutukset tiimin toimintaan ja menestykseen.

Tiimiläisten toiminta- ja vuorovaikutustyylit huomioiva ohjelma soveltuu erityisesti johtoryhmien tai asiantuntijatiimien kehittämiseen. Maailmalla laajasti käytössä olevalla ohjelmalla on saavutettu erinomaisia tuloksia. Valmennuskumppanin tiimivalmennus on tehokas tapa kehittää tiimin työskentely uudelle tasolle.

 

Kiinnostuitko – kerron mielelläni lisää! Ota yhteyttä!

 

Lue esite ja tutustu tarkemmin tiimivalmennukseemme!

tiimivalmennus
Voit ladata esitteen tulostuskelpoisen pdf-version itsellesi tästä.

Yhteystiedot

Valmennuskumppani
Heini Salmu Oy

Kalajoentie 407, 85100 Kalajoki

P. 040 515 8156
info@valmennuskumppani.fi