Valmennuskumppanin

Firstbeat Life -hyvinvointivalmennus

Firstbeat Life antaa keinoja oman hyvinvointisi varmistamiseen.

Hyvinvointi on kokonaisuus, johon vaikuttavat niin työ, vapaa-aika kuin elämäntavatkin. Stressi vaikuttaa sekä henkiseen että fyysiseen hyvinvointiimme. Sopivassa paineessa saamme enemmän aikaan, mutta pitkäaikainen ylikuormitus ja riittämätön palautuminen laskevat suorituskykyä ja lisäävät sairastumis- ja uupumisriskiä. Hyvinvoivana jaksat paremmin töissä ja vapaalla. Valmennuskumppani tarjoaa Firstbeat Life -palvelua osana henkilökohtaista hyvinvointivalmennusta.

Firstbeat Life on henkilökohtainen terveys- ja hyvinvointipalvelu, joka avaa erittäin tarkasti omaa stressin, palautumisen, unen ja liikunnan tilannettasi. Palvelu auttaa ymmärtämään, miten parhaiten edistät kehon ja mielen hyvinvointia juuri sinulle sopivalla tavalla sekä löydät tasapainon kuormituksen ja levon välillä.

Firstbeat Life on suomalainen, tieteelliseen tutkimukseen perustuva stressin ja palautumisen mittausmenetelmä. Erittäin tarkka ympärivuorokautinen sydämen sykevälivaihtelun mittaus antaa tietoa mm. työn ja vapaa-ajan fyysisestä ja henkisestä kuormittavuudesta, stressistä sekä liikunnan, palautumisen ja unen riittävyydestä.

Mittaus auttaa tunnistamaan stressaavat tekijät työssä ja vapaa-ajalla ja selvittää onko palautumisesi riittävää. Se arvioi unen laatua ja riittävyyttä sekä auttaa löytämään ratkaisut paremman palautumisen saavuttamiseksi. Lisäksi mittaus kertoo, liikutko riittävän aktiivisesti positiivisten terveysvaikutusten ja kunnon kohoamisen saavuttamiseksi.

Firstbeat Life edistää terveyttäsi auttamalla sinua hallitsemaan stressiä, nukkumaan ja palautumaan paremmin sekä liikkumaan oikein kuntoosi nähden

.

Firstbeat Life -hyvinvointivalmennukseen sisältyy:
 • Luotettava mittalaite erittäin tarkkaan sykevaihtelu- ja liikemittaukseen. Palvelun aloituspakettiin kuuluva mittalaite jää omaksesi. Saat myös elektrodit mittalaitteen kiinnittämiseen (n. 30 kpl / 3 kk). Pienellä ja huomaamattomalla mittalaitteella mittaaminen on helppoa selkeiden ohjeiden avulla.
 • Firstbeat Life -sovellus tarjoaa yksilöllistä mittaustietoa sekä ohjausta stressistä, palautumisesta, unesta ja liikunnasta.
  • Sovelluksella hallinnoit mittauksia: aloitat ja päätät mittaukset, täytät mittauspäiväkirjaa, näet mittaustuloksesi reaaliaikaisesti sekä saat mittausjaksoista analyyseja ja suosituksia.
  • Voit valita Firstbeat Life -mobiilisovelluksen käyttöön 3, 6 tai 12 kuukauden lisenssin. Lisenssijakson aikana voit toteuttaa haluamasi määrän 1-5 vuorokauden mittauksia
 • Henkilökohtainen valmennuskeskustelu (45 minuuttia etäyhteydellä), jossa saat tukea mittaustulosten tulkintaan ja vinkkejä kokonaisvaltaisen hyvinvointisi edistämiseksi. Valmentaja voi myös auttaa asettamaan konkreettisia tavoitteita jaksamisen edistämiseksi ja suunnittelemaan toimenpiteitä elämäntapamuutosten toteuttamiseksi.
 
Pienillä muutoksilla kohti tasapainoista arkea

Valmennuskumppanin Heini Salmu on Firstbeat hyvinvointianalyysin asiantuntija.

”Omakohtaiset mittaustulokset herättävät konkreettisesti huolehtimaan omasta hyvinvoinnista. Firstbeat Lifen mitattu tieto auttaa tunnistamaan oman arjen kuormitustekijät ja palauttavat hetket. Mobiilisovelluksella voit seurata arjen valintojen vaikutuksia reaaliajassa, ja sovellus kannustaa tekemään pieniä terveyttä ja jaksamista edistäviä muutoksia arkeesi. Henkilökohtaisessa valmennuksessa saat omaan elämäntilanteeseesi, kuntoosi ja stressitasoosi sopivia vinkkejä kohti parempaa jaksamista.

Huomioin aina asiakkaan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja kuormituksen, ei pelkästään liikuntaa ja fyysistä kuntoa. Pienilläkin muutoksilla voit parantaa hyvinvointiasi merkittävästi. Firstbeat Life mahdollistaa elämäntapamuutosten vaikutusten joustavan ja pitkäaikaisen seurannan. Voit tehdä mittauksia tarpeen mukaan ja nähdä elämäntapojesi ja arjessa tekemiesi valintojen vaikutukset hyvinvointiisi.”

Firstbeat Life sopii jokaiselle hyvinvoinnistaan kiinnostuneelle, liikuntaa harrastavalle, elämäntapamuutosta aloittavalle ja myös väsymyksestä, palautumishaasteista ja stressistä oireilevalle. Palvelu voidaan toteuttaa koko Suomen alueelle.

Firstbeat Life -palvelun toteutus
 1. Maksettuasi tilauksen saat sähköpostiisi 1-2 arkipäivän kuluessa ohjeet, miten voit ladata Firstbeat Life-sovelluksen, jossa voit rekisteröityä ja tilata mittalaitteen haluamaasi osoitteeseen.
 2. Lataa saamasi mittalaite ja yhdistä se sovellukseen. Tämän jälkeen voit aloittaa ensimmäisen mittauksen, jonka kestoksi suositellaan vähintään 3 vuorokautta.
 3. Täytä mittauksen aikana sovelluksessa päiväkirjaa, jotta voit seurata eri tilanteiden vaikutusta stressitasoosi. Voit seurata reaaliaikaisesti mm. stressitasoasi tai unen palauttavuutta, joten voit tehdä muutoksia toimintaasi jo mittausjakson aikana.
 4. Sovelluksesta löydät lisätietoa ja vinkkejä hyvinvointisi tukemiseen ja tulosten hyödyntämisestä. Mittauksen aikana voit mm. arvioida kuntosi kuntotasokävelyllä.
 5. Lopetettuasi mittauksen saat tarkan analyysin hyvinvointisi tilasta. Tulosten perusteella saat myös sinulle personoituja suosituksia.
 6. Voit kokeilla uusia toimintatapoja arjessasi ja toistaa mittauksia nähdäksesi muutosten vaikutuksen.
 7. Ensimmäisen mittausjakson jälkeen voit varata ajan Valmennuskumppanin valmennuskeskusteluun sinulle sopivana ajankohtana. Henkilökohtaisessa keskustelussa saat asiantuntijalta tulostesi pohjalta konkreettisia suosituksia hyvinvointisi tukemiseen.

Mittalaitteet ja raportit toimittaa Firstbeat. Valmennuskumppani Oy toimii jälleenmyyjänä.

Lisätietoa: Tutustu tästä Firsbeat Life -esitteeseen

 

Firstbeat Life -hyvinvointivalmennus työyhteisölle

Voit tilata Firstbeat Life -palvelun myös suuremmalle ryhmälle, esimerkiksi työyhteisöllesi. Firstbeat Life tarjoaa erinomaisen työkalun henkilöstön kuormituksen tunnistamiseen ja työhyvinvoinnin tukemiseen pitemmällä aikavälillä. Yrityksille ja ryhmille voidaan laatia yksilömittausten perusteella anonyymit ryhmätason raportit yrityksen tai ryhmän kokonaistilanteesta.

Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous yrityksellesi tai ryhmälle.