Everything DiSC® -työyhteisöprofiilit

DiSC-profiili on luotettava työkalu itsetuntemuksen ja vuorovaikutuksen kehittämiseen

Everything DiSC Workplace -työyhteisöprofiili on tehokas ja käytännönläheinen työkalu sanoittamaan ihmisten erilaisuutta ja kuvaamaan näkyvää käyttäytymistä. Profiilin avulla ymmärrät omaa luontaista tapaasi toimia ja tulet tietoisemmaksi toisten erilaisista käyttäytymistyyleistä. Oivallat myös, miten muut näkevät käyttäytymisesi. DiSC-profiili soveltuu itsetuntemuksen ja yhteistyön kehittämiseen kaikilla organisaatiotasoilla asemasta tai tehtävästä riippumatta.

Henkilökohtaiset DiSC-profiilit laaditaan verkossa tehtävän itsearvioinnin vastausten perusteella. Käytännönläheinen ja helposti hyödynnettävä 20-sivuinen profiiliraportti tarjoaa personoidun kuvauksen oman käyttäytymistyylin tyypillisistä toimintatavoista sekä ohjeita muiden tyylien ymmärtämiseen ja vuorovaikutuksen mukauttamiseen.

DiSC-profiilit jaetaan neljään päätyyliin: hallitseva D, vaikuttava i, vakaa S ja tunnontarkka C. Profiili voi olla myös kahden päätyylin yhdistelmä eli tyylejä on yhteensä kaksitoista. Profiili kertoo toimintatyylisi lisäksi prioriteettisi eli asiat, joihin luontaisesti suuntaat voimavarasi ja energiasi.

Valmennuskumppanin Heini Salmu on sertifioitu DiSC-vuorovaikutusvalmentaja ja ammatticoach. ” Everything DiSC® -työyhteisöprofiili on selkeä ja käytännönläheinen työkalu, joka auttaa sinua ymmärtämään omia vahvuuksiasi ja heikkouksiasi vuorovaikuttajana ja työyhteisön jäsenenä. DiSC-profiili ja sen pohjalta tehtävä sparraus tukee itsensä johtamista ja kehittymistä. Voit hyödyntää profiilia oman toimintasi kehittämisessä, esimerkiksi ajanhallinnassa sekä erilaisissa vuorovaikutustilanteissa: työyhteisössä, esimiehenä, asiakaspalvelussa ja myynnissä, neuvotteluissa jne.”

DiSC® on johtava vuorovaikutustyökalu maailmassa. Henkilöprofiilit perustuvat vahvaan tieteelliseen tutkimukseen ja niillä on jo yli neljäkymmentä miljoonaa käyttäjää yli 30 vuoden aikana.

Tilaa Everything DiSC® -työyhteisöprofiili itsellesi. Saat sähköpostiisi linkin profiilin tekemistä varten pikimmiten, yleensä seuraavana työpäivänä. Kyselyn vastausten perusteella saat henkilökohtaisen profiiliraportin ja sovit coaching-keskusteluajan sen läpikäymiseksi.

Haluatko tilata Everything DiSC®-työyhteisöprofiilit tiimillesi?

Työyhteisössä paras hyöty saadaan, kun koko tiimi tekee DiSC-profiilit. Tällöin saatte myös tiimitason yhteenvedon. Everything DiSC Workplace -työyhteisöprofiili auttaa hyödyntämään erilaisuuden voimaa ja luo pohjan vahvalle tiimikulttuurille.

Pyydä tarjous, kun haluat tilata DiSC-profiilit suuremmalle ryhmälle. Tällöin profiilien purku voidaan tehdä tiimin yhteisessä työpajassa.