WorkPlace Big Five -profiili

WorkPlace Big Five Profile™ on työelämän tarpeisiin räätälöity henkilö- ja tiimiprofilointityökalu

Me viihdymme ja menestymme parhaiten työtehtävissä, jotka sopivat omaan persoonaamme ja joissa pääsemme hyödyntämään omia luontaisia vahvuuksiamme. Parhaisiin tuloksiin pääsevätkin sellaiset työyhteisöt ja tiimit, joissa osataan huomioida ja hyödyntää ihmisten erilaisia persoonia ja vahvuuksia.

WorkPlace Big Five tarjoaa erinomaisen työkalun persoonallisuuksien ja vahvuuksien tunnistamiseen ja hyödyntämiseen työelämässä. Profiilit soveltuvat työkaluksi itsetuntemuksen syventämiseen ja itsensä johtamisen kehittämiseen, ihmisten erilaisuuden ymmärtämiseen ja erilaisten vahvuuksien tunnistamiseen ja hyödyntämiseen, vuorovaikutuksen ja työyhteisötaitojen tukemiseen, tiimityön ja johtamisen kehittämiseen sekä rekrytointiin ja urasuunnitteluun.

Profiili perustuu laajasti tutkittuun ja luotettavaan Big Five -persoonallisuusmalliin. WorkPlace Big Fivessa persoonallisuus jaetaan viiteen pääpiirteeseen:

  • Reagointiherkkyys (N)
  • Ekstroversio (E)
  • Uutuushakuisuus (O)
  • Mukautuvuus (A)
  • Päämääräkeskeisyys (C)

Pääpiirteet jakautuvat edelleen 23 alapiirteeseen. Profiili antaa yksilöllisen ja tarkan kuvauksen omasta persoonallisuudesta ja luontaisista toimintatavoista erityisesti työelämässä – se on erinomainen työkalu kehittämistyöhön niin yksilöille kuin tiimeillekin. WorkPlace Big Five -kysely on helppo ja nopea täyttää ja tulokset käydään läpi sertifioidun valmentajan kanssa.

Valmennuskumppanin Heini Salmu on sertifioitu WorkPlace Big Five Profile™ -valmentaja ja ammatticoach.

” Tunnistatko miten persoonallisuutesi, luontaiset toimintatapasi ja mukavuusalueesi näkyvät työssäsi? Mistä motivoidut ja mistä kuormitut? Entä miten työkaverien persoonallisuudet vaikuttavat yhteistyöhönne? WorkPlace Big Five-profiili auttaa tunnistamaan omat vahvuudet ja mukavuusalueet, jotka luovat pohjan työssä viihtymiseen ja menestymiseen. Sen avulla voit myös miettiä, miten työhön liittyviä kehittämiskohteita ja epämukavuusalueita voidaan kehittää tai kompensoida. Suurin hyöty työyhteisössä saadaan, kun koko tiimille tehdään profiilit, jolloin opitaan hyödyntämään tiimin jäsenten erilaisia vahvuuksia.”

Tilaa WorkPlace Big Five Profile™ itsellesi. Saat sähköpostiisi linkin profiilin tekemistä varten 1-2 arkipäivän kuluessa. Vastaustesi perusteella saat henkilökohtaisen profiiliraportin ja sovit coaching-keskusteluajan sen läpikäymiseksi.

Haluatko tilata WorkPlace Big Five -profiilit tiimillesi?

Työyhteisössä paras hyöty saadaan, kun koko tiimi tekee WorkPlace Big Five -profiilit. Profiilien yhteinen purku konkretisoi persoonallisuuseroja ja auttaa ymmärtämään ja hyödyntämään tiimin jäsenten erilaisia vahvuuksia. Henkilökohtaisista profiileista voidaan laatia myös tiimitason yhteenveto.
Pyydä tarjous, kun haluat tilata WorkPlace Big Five -profiilit suuremmalle ryhmälle. Tällöin profiilien purku voidaan tehdä tiimin yhteisessä työpajassa.