Henkilökohtainen coaching-keskustelu

Kaipaatko sparrauskumppania ja aikaa ajattelulle?

Tahdotko tarttua toimeen ja toteuttaa tavoitteesi?

Henkilökohtainen coaching on luottamuksellista ja tavoitteellista valmennusta, jossa ammattimainen valmentaja eli coach tukee sinua omien tavoitteittesi saavuttamisessa ja ratkaisujen löytämisessä. Coach auttaa sinua asettamaan itsellesi tavoitteita, miettimään erilaisia vaihtoehtoja niiden saavuttamiseksi ja sparraa toimenpiteiden käytäntöön viennissä. Näin sinä saat oman osaamisesi entistä paremmin käyttöön.

Coachingissa käsiteltäviä aiheita voivat olla esimerkiksi itsetuntemus, ajanhallinta, työn ja vapaa-ajan tasapaino, oman hyvinvoinnin varmistaminen, töiden organisointi ja delegointi, esimiestaitojen kehittäminen, erilaisten muutosten läpivienti, myynnin kasvattaminen, tavoitteiden täsmentäminen tai toimintatapojen ja tulosten parantaminen.

Valmennuskumppanin Heini Salmu on ICF:n sertifioima PCC-ammatticoach. ” Perinteisistä koulutuksista coaching eroaa siten, että coachina en opeta tai tarjoa valmiita ratkaisuja, vaan autan sinua itseäsi löytämään ratkaisut omiin haasteisiisi oivalluttavilla kysymyksillä ja uusien näkökulmien tarjoamisella. Henkilökohtainen coaching antaa mahdollisuuden pysähtyä arjen kiireessä ja keskittyä omien tavoitteiden edistämiseen. Coaching soveltuu erinomaisesti vaativissa johto- tai asiantuntijatehtävissä toimivien kokeneidenkin ammattilaisten työn tukemiseen.”

Yksittäinenkin keskustelu voi selkeyttää ajatuksia ja tuoda oivalluksia käytäntöön vietäväksi. Parhaiten coachingin vaikuttavuus tulee esille useammasta keskustelusta koostuvassa coaching-ohjelmassa, jossa keskustelujen välillä viet saamiasi oivalluksia ja ideoita käytäntöön.

Varaa itsellesi henkilökohtainen coaching-keskustelu ja pääset testaamaan coachingin hyödyllisyyttä ja vaikuttavuutta omakohtaisesti!