International Coach Federation ICF on myöntänyt Heini Salmulle ACC-sertifikaatin 18.9.2013. Sertifiointi on osoitus kansainvälisesti tunnustetusta coaching-osaamisesta ja sitoutumisesta coachingin ammatillisten sekä eettisten periaatteiden noudattamiseen.

ACC-sertifioituminen edellyttää 60 tuntia ICF:n hyväksymää coaching-koulutusta ja 100 tuntia coaching-asiakastyötä. Sertifiointiin vaaditaan myös 10 tuntia mentor coachingia kokeneelta coachilta. Lisäksi sertifikaatin hakijan on osoitettava coaching-taitonsa englanninkielisessä näyttökokeessa. ACC-sertifiointi on voimassa kolme vuotta kerrallaan ja sen ylläpitäminen edellyttää ammattitaidon jatkuvaa kehittämistä. ICF:n sertifioimat coachit ovat sitoutuneet noudattamaan tiukkoja ammatillisia ja eettisiä ohjeita. Suomessa toimii tällä hetkellä noin 60 ammattimaista ACC-tason coachia.

Asiakkaalle sertifiointi varmistaa, että coachin ammattitaito on kansainvälisesti tunnustettua ja ajantasaista. Coachina autan sinua saavuttamaan tavoitteesi tarjoamalla tukea johtamiseen, organisaation muutosprosesseihin ja henkilökohtaiseen kehittymiseen.

Lisätietoja coachingista, sen vaikuttavuudesta sekä coachin valintakriteereistä saat ICF Finlandin sivuilta.