Tekesin innovaatioseteli on pk-yrityksille tarkoitettu uusi tuki liiketoiminnan kehittämistoimenpiteiden rahoittamiseen.

Innovaatioseteli on tarkoitettu mikro- ja pk-yrityksille, jotka haluavat käynnistää innovaatiotoiminnan. Käytännössä tällä tarkoitetaan toimenpiteitä, joilla yritys kehittää tuotteitaan, palvelujaan tai prosessejaan. Setelin arvo on 5 000 euroa (+ alv). Setelin voit käyttää innovaatiotoimintaan liittyvien asiantuntijapalvelujen hankintaan valitsemaltasi palveluntarjoajalta.  Voit siis ostaa yritykseesi uutta tietoa ja osaamista kehittämisen tueksi.

Setelin hakuprosessi on mutkaton ja päätöksen saa alle viikossa. Kehittämishankkeen päätyttyä laadit loppuraportin yhdessä palveluntuottajan kanssa ja palveluntarjoaja laskuttaa suoraan Tekesiä. Yrityksesi ei tarvitse kehittämisprojektiin omaa rahoitusta. Seteliä voi hyödyntää myös laajemman kehittämishankkeen osarahoituksena.

Valmennuskumppani on Tekesin hyväksymä innovaatiosetelin palveluntarjoaja. Tarjoan asiantuntijapalveluja myynnin, johtamisen sekä työhyvinvoinnin ja tuottavuuden kehittämiseen.

Kun kaipaat kumppania tuotteeseen tai palveluun liittyvään ongelmanratkaisuun tai ideasi kehittämiseen, ota yhteyttä!

Lisätietoa innovaatiosetelin myöntämisen edellytyksistä Tekesin sivuilta http://www.tekes.fi/rahoitus/pk-yritys/innovaatioseteli/