Kaipaatko tukea ja työkaluja tiimisi toiminnan nostamiseen uudelle tasolle?

Tiimin toimivuus ja tuloksellisuus perustuu sen jäsenten väliseen luottamukseen ja vuorovaikutukseen. Valmennuskumppanin uusi tiimivalmennus on tehokas tapa kehittää tiimin työskentelyä. Yhtenäisen tiimin viisi toimintatasoa-valmennusohjelma on tiimiarvioon perustuva muutosohjelma kehittymishaluisille tiimeille. Se yhdistää ihmisten käyttäytymistyylejä kuvaavat DiSC-profiilit ja Patrick Lencionin Five Behaviors-tiimimallin vaikuttavaksi kokonaisuudeksi. Ohjelman aikana tiimin toimintaa analysoidaan, mitataan ja kehitetään tiimityön viidellä osa-alueella: luottamus, konfliktien käsittely, sitoutuminen, vastuullisuus ja tuloksellisuus. Valmennuksessa vahvistetaan tiimin jäsenten keskinäistä luottamusta, kehitetään konfliktien ja erilaisten näkemysten rakentavaa käsittelyä sekä tuetaan sitoutumista ja vastuullisuutta. Valmennuksen tavoitteena on yhtenäinen tiimi, joka työskentelee tuloksellisesti yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Valmennusohjelmaan sisältyvät henkilökohtaiset Everything DiSC -työyhteisöprofiilit, joiden avulla tiimin jäsenet ymmärtävät oman ja toistensa käyttäytymisen vaikutukset tiimin toimintaan. Tiimin työskentelyä kehitetään yhteisissä työpajoissa, joiden toteutus räätälöidään tiimin tarpeiden ja tavoitteiden pohjalta. Olennainen osa valmennusta ovat myös toiminnan tulosten mittaaminen ja seuranta. Tiimivalmennus soveltuu erityisesti johtoryhmien ja asiantuntijatiimien toiminnan kehittämiseen.

Valmennuskumppanin Heini Salmu on The Five Behaviors of a Cohesive Team -profiilien valtuutettu valmentaja, DiSC-vuorovaikutusvalmentaja sekä sertifioitu ammatticoach ACC (ICF). Lisätietoja The Five Behaviors -tiimimallista MLP Oy:n sivuilta. 

Tutustu Valmennuskumppanin tiimivalmennuksen esitteeseen ja  ota yhteyttä – rakennetaan teille yhdessä toimiva ja tuloksellinen tiimi!