Valmennuskumppani Oy on valittu ELY-keskuksen yritysten kehittämispalvelujen palveluntuottajaksi johtamisen ja henkilöstön konsultointipalveluihin sopimuskaudeksi 2021-2022. Palvelujen vastuuasiantuntijana toimii Heini Salmu.

ELY:n kehittämispalvelut tarjoavat pk-yritykselle vaivattoman ja kustannustehokkaan tavan kehittää toimintaansa

ELY-keskus tarjoaa Suomen johtavien asiantuntijoiden apua ja palveluita pk-yrityksille, jotka haluavat kehittää liiketoimintaansa, kasvaa ja uudistua. Yritysten kehittämispalvelut ovat ELY-keskuksen tarjoamia konsultointipalveluja, joiden avulla voit kehittää yritystäsi helposti ja nopeasti. Saat yrityksesi avuksi kokeneen liikkeenjohdon asiantuntijan kohtuullisin kustannuksin. Palvelu räätälöidään aina yrityksesi tarpeisiin.

Valmennuskumppanilta monipuoliset asiantuntijapalvelut johtamisen ja henkilöstön kehittämiseen

Johtaminen ja henkilöstö -osa-alueen konsultointipalvelussa keskitytään strategiseen henkilöstöjohtamiseen. Konsultoinnissa tarkastelet ja kehität yhdessä kokeneen asiantuntijan kanssa yrityksesi johtamisen laatua ja prosesseja. Yrityksesi tarpeiden mukaan voidaan keskittyä esimerkiksi hallitus-, johtoryhmä- ja esimiestyöskentelyyn, henkilöstön osaamiseen, motivointiin, rekrytointiin tai työhyvinvointiin. Teet strategisen suunnitelman valitsemasi osa-alueen kehittämiseksi.

Kenelle kehittämispalvelut on tarkoitettu?

ELY-keskuksen konsultointi-palvelu on tarkoitettu toimintansa vakiinnuttaneille pk-yrityksille, jotka haluavat kasvaa ja kehittää toimintaansa. Toimiala- tai yhtiömuotorajoituksia ei ole. Palvelujen haku aukeaa helmi-maaliskuun vaihteessa. Tutustu palveluun tarkemmin ELYn sivuilta https://www.ely-keskus.fi/web/yritystenkehittamispalvelut/konsultointi

Ota yhteyttä – kerron mielelläni lisää kehittämismahdollisuuksista!