Työkalu itsetuntemuksen syventämiseen ja ihmisten erilaisuuden ymmärtämiseen

Tunnistatko miten persoonallisuutesi, luontaiset toimintatapasi ja mukavuusalueesi näkyvät työssäsi? Mistä motivoidut ja mistä kuormitut? Entä miten työkaverien persoonallisuudet vaikuttavat yhteistyöhönne?

Me viihdymme ja menestymme parhaiten työtehtävissä, jotka sopivat omaan persoonaamme ja joissa pääsemme hyödyntämään omia luontaisia vahvuuksiamme. Parhaisiin tuloksiin pääsevätkin sellaiset työyhteisöt ja tiimit, joissa osataan huomioida ja hyödyntää ihmisten erilaisia persoonia ja vahvuuksia.

Valmennuskumppani tarjoaa uuden työkalun itsetuntemuksen syventämiseen ja ihmisten erilaisuuden ymmärtämiseen – Heini Salmu on suorittanut WorkPlace Big Five Profile™ -valmentajan sertifioinnin 18.8.2022.

WorkPlace Big Five Profile™ on työelämän tarpeisiin räätälöity henkilö- ja tiimiprofilointityökalu

Profiili perustuu laajasti tutkittuun ja luotettavaan Big Five -persoonallisuusmalliin. WorkPlace Big Five -profiilissa persoonallisuus jaetaan viiteen pääpiirteeseen: reagointiherkkyys (N), ekstroversio (E), uutuushakuisuus (O), mukautuvuus (A) ja päämääräkeskeisyys (C). Pääpiirteet jakautuvat edelleen 23 alapiirteeseen. Profiili antaakin yksilöllisen ja tarkan kuvauksen omasta persoonallisuudesta ja luontaisista toimintatavoista erityisesti työelämässä – se on erinomainen työkalu kehittämistyöhön niin yksilöille kuin tiimeillekin. WorkPlace Big Five -kysely on helppo ja nopea täyttää ja tulokset käydään aina läpi sertifioidun valmentajan kanssa.

WorkPlace Big Five -profiilit soveltuvat työkaluksi itsetuntemuksen syventämiseen ja itsensä johtamisen kehittämiseen, ihmisten erilaisuuden ymmärtämiseen ja erilaisten vahvuuksien tunnistamiseen ja hyödyntämiseen, vuorovaikutuksen ja työyhteisötaitojen tukemiseen, tiimityön ja johtamisen kehittämiseen sekä rekrytointiin ja urasuunnitteluun.

Ota yhteyttä – kerron mielelläni lisää WorkPlace Big Five -profiilien hyödyntämismahdollisuuksista!