Valmennuskumppani tarjoaa Keski-Pohjanmaan Yrittäjien jäsenille Yrittäjän ajanhallinnan verkkokurssin jäsenetuhintaan 75 € (normaalihinta 149 €).
Ajanhallinta tukee yrittäjän hyvinvointia ja yrityksen menestystä

Erilaiset ajankäytön haasteet, kiire, työpäivien venyminen, toistuvat keskeytykset ja stressi ovat monelle yrittäjälle tuttuja. Yrittäjän oma hyvinvointi ja jaksaminen luovat kuitenkin pohjan yrityksen kehittämiselle ja menestymiselle. Jäsenetu tarjoaa ajasta ja paikasta riippumattoman edullisen mahdollisuuden kehittää omaa ajanhallintaa ja tukea hyvinvointia.

Yrittäjän ajanhallinnan verkkokurssi on tarkoitettu kaikille yrittäjälle, jotka kamppailevat erilaisten ajankäytön haasteiden kanssa. Kurssi tarjoaa konkreettisia keinoja ajankäytön tavoitteen asettamiseen, töiden priorisointiin, ajankäytön suunnitteluun sekä keskeytysten ja häiriöiden hallintaan. Kurssilla rakennetaan oman ajankäytön suunnitelma ja saadaan työkaluja sen viemiseksi arkeen. Yrittäjyyden mukanaan tuomat erityispiirteet kulkevat mukana koko kurssin ajan.

Kurssin tavoitteena on tasapainoinen ajanhallinta ja sujuva arki: töiden mielekäs, tehokas ja tuottava tekeminen niin, että aikaa jää myös omasta hyvinvoinnista huolehtimiselle ja muille elämän tärkeille asioille. Kurssi auttaa ottamaan ajankäytön ja työtehtävät omaan hallintaan ja lisää sitä kautta aikaansaavuutta ja hyvinvointia arjessa.

Yrittäjän ajanhallinnan kurssin sisältö

Kurssi koostuu 11 osiosta, joissa käsitellään aina yhtä asiakokonaisuutta. Joka osiossa on 5-20 minuutin mittainen video sekä siihen liittyvä tehtävä asian soveltamisesta omaan arkeen. Kurssin voi suorittaa rauhassa omaan tahtiin ajasta ja paikasta riippumatta. Kurssin ohjelma etenee selkeästi ja se auttaa tekemään tietoisia päätöksiä omasta ajankäytöstä ja viemään nämä päätökset omaan arkeen. Se auttaa rakentamaan oman näköistä ja omien arvojen mukaista elämää.

Kurssin osiot:

 1. Johdanto – mitä voit odottaa kurssilta?
 2. Ajanhallinnan haasteet ja tavoitetila – miten arvosi näkyvät kalenterissasi?
 3. Itsetuntemus ajanhallinnan perustana – vahvuudet ja kehittämiskohteet
 4. Erilaiset aikavarkaat ja niiden taklaaminen
 5. Töiden priorisointi – miten keskittyä olennaiseen?
 6. Ajankäytön suunnittelu – tulipalojen sammuttelusta selkeään rytmiin
 7. Työskentelytapojen tehostaminen – miten saada enemmän aikaan?
 8. Ajankäyttörutiinien luominen ja ylläpitäminen
 9. Ajankäytön tehostaminen yritystasolla
 10. Suhtautuminen ajankäyttöön – kaikkea ei voi hallita
 11. Kohti omannäköistä arkea
Yrittäjän ajanhallinnan verkkokurssi tarjoaa:
 • Selkeästi etenevän, perusteellisen ja käytännönläheisen ohjelman, jossa voit edetä omaan tahtiisi
 • Työkaluja ja menetelmiä, jotka auttavat sinua tekemään tietoisia päätöksiä omasta ajankäytöstäsi ja viemään nämä päätökset omaan arkeesi
 • 11 osiota, joissa yhteensä yli kaksi tuntia videoluentoja
 • Videoihin liittyvät tehtävät, joissa sovellat käsiteltyjä asioita omaan arkeesi
 • 50 € alennuskoodit Valmennuskumppanin verkkokauppaan WorkPlace Big Five -profiiliin, DiSC-työyhteisöprofiiliin, Firstbeat Life -hyvinvointivalmennukseen sekä henkilökohtaiseen coachingiin, joita voit hyödyntää ajanhallinnan tueksi. Etujen yhteenlaskettu arvo on 200 €!

Tutustu Yrittäjän ajanhallinnan verkkokurssin esittelyyn verkkokaupassa

Keski-Pohjanmaan Yrittäjien jäsen – tilaa kurssi edulliseen jäsenetuhintaan 75 € (normaali 149 €) koodilla kpyrittäjä Valmennuskumppanin verkkokaupassa ja lähde matkalle kohti parempaa ajankäytön hallintaa ja hyvinvoivaa arkea!