Yrittäjän ajanhallinnan verkkokurssi on nyt tilattavissa Valmennuskumppanin verkkokaupassa!

 

Heini Salmu on rakentanut verkkokurssin yrittäjäasiakkaidensa tarpeiden pohjalta ja hän on tiivistänyt kurssiin yli 10 vuoden kokemuksensa yrittäjänä ja valmentajana. Kurssi on suunnattu kaikille yrittäjälle, jotka kamppailevat ajankäytön haasteiden kanssa: vuorokauden tunnit tuntuvat loppuvan kesken, päivät kuluvat kiireen kourissa tulipaloja sammutellen eikä keskittymiselle, ajattelulle ja tärkeille töille ei tunnu löytyvän tarpeeksi aikaa häiriöiltä tai keskeytyksiltä. Kurssi tarjoaa konkreettisia keinoja ajankäytön tavoitteen asettamiseen, töiden priorisointiin, ajankäytön suunnitteluun sekä keskeytysten ja häiriöiden hallintaan. Kurssilla rakennetaan oman ajankäytön suunnitelma ja saadaan työkaluja sen viemiseksi arkeen.

Ajankäytön hallinnalla omannäköistä elämää

Ajanhallinnan verkkokurssin tavoitteena on tasapainoinen ajanhallinta ja sujuva arki: töiden mielekäs, tehokas ja tuottava tekeminen niin, että myös omasta hyvinvoinnista huolehtimiselle ja muille elämän tärkeille asioille jää aikaa. Kurssi auttaa ottamaan ajankäytön ja työtehtävät omaan hallintaan ja lisää sitä kautta hallinnan tunnetta, aikaansaavuutta ja hyvinvointia arjessa.

Kurssin voi suorittaa täysin omaan tahtiin. Kurssi koostuu 11 osiosta, joissa käsitellään aina yhtä asiakokonaisuutta. Joka osiossa on 5-20 minuutin mittainen video sekä siihen liittyvä tehtävä asian soveltamisesta oman arkeen. Kurssin ohjelma etenee selkeästi ja se auttaa tekemään tietoisia päätöksiä omasta ajankäytöstä ja viemään nämä päätökset omaan arkeen. Se auttaa rakentamaan elämästäsi omien arvojesi mukaista ja itsesi näköistä.

Kurssin osiot:

 1. Johdanto – mitä voit odottaa kurssilta?
 2. Ajanhallinnan haasteet ja tavoitetila – miten arvosi näkyvät kalenterissasi?
 3. Itsetuntemus ajanhallinnan perustana – vahvuudet ja kehittämiskohteet
 4. Erilaiset aikavarkaat ja niiden taklaaminen
 5. Töiden priorisointi – miten keskittyä olennaiseen?
 6. Ajankäytön suunnittelu – tulipalojen sammuttelusta selkeään rytmiin
 7. Työskentelytapojen tehostaminen – miten saada enemmän aikaan?
 8. Ajankäyttörutiinien luominen ja ylläpitäminen
 9. Ajankäytön tehostaminen yritystasolla
 10. Suhtautuminen ajankäyttöön – kaikkea ei voi hallita
 11. Kohti omannäköistä arkea

Kurssin lisäksi ajanhallinnan tavoitteiden asettamisessa ja käytäntöön viennissä voi hyödyntää myös Valmennuskumppanin DiSC-työyhteisöprofiilia, Firstbeat Hyvinvointianalyysiä sekä henkilökohtaista coachingia.  Kurssilta saa kaikkiin näihin palveluihin 50 € alennuskoodin.

Yrittäjän näkökulman erityispiirteet kulkevat mukana koko kurssin ajan. Samat periaatteet soveltuvat hyvin myös muille, jotka toimivat itsenäisissä tulosvastuullisissa tehtävissä ja voivat vaikuttaa omaan ajankäyttöönsä. Kurssin menetelmät pohjautuvat monipuoliseen tutkittuun tietoon sekä laajaan käytännön kokemukseen. Kaikkia työkaluja on testattu käytännössä. Ne eivät ole sidottuja tiettyihin ohjelmistoihin tai sovelluksiin, vaan menetelmiä voi toteuttaa myös paperilla ja kynällä.

Kurssi sisältää:

 • Selkeästi etenevän, perusteellisen ja käytännönläheisen ohjelman, jossa voit edetä omaan tahtiisi
 • Työkaluja ja menetelmiä, jotka auttavat sinua tekemään tietoisia päätöksiä omasta ajankäytöstäsi ja viemään nämä päätökset omaan arkeesi
 • 11 osiota, joissa yhteensä yli kaksi tuntia videoluentoja
 • Videoihin liittyvät tehtävät, joissa sovellat käsiteltyjä asioita omaan arkeesi
 • 50 € alennuskoodit Valmennuskumppanin verkkokauppaan DiSC-työyhteisöprofiiliin, Firstbeat Hyvinvointianalyysiin sekä henkilökohtaiseen coachingiin, joita voit hyödyntää ajanhallinnan tueksi. Etujen yhteenlaskettu arvo on 150 €!

Tutustu Yrittäjän ajanhallinnan verkkokurssin esittelyyn verkkokaupassa ja lähde matkalle kohti parempaa ajankäytön hallintaa ja omannäköistä arkea!