Valmennuskumppani Oy tarjoaa Keski-Pohjanmaan Yrittäjien jäsenyrityksille maksuttoman tutustumisen yrittäjien ja avainhenkilöiden henkilökohtaiseen coachingiin.

Yrittäjien jäsen – tutustu maksutta henkilökohtaisen coachingin vaikuttavuuteen! Tarjoan sinulle noin tunnin mittaisen coaching-keskustelun maksutta. Keskustelun perusteella voit arvioida, mitä hyötyä coachingista voi olla juuri sinulle ja yrityksellesi. Tutustuminen ei sido sinua mihinkään, vaan jäsenetu tarjoaa riskittömän tavan päästä tutustumaan coachingin hyötyihin ja tehokkuuteen. Etusi arvo on 300 € + alv.

Coaching on tutkitusti vaikuttava ja kustannustehokas kehittämismenetelmä

Coaching on tavoitteellinen kehittämisprosessi, jossa coach eli ammattimainen valmentaja tukee sinua omien tavoitteittesi saavuttamisessa ja ratkaisujen löytämisessä.

Coaching sopii erityisesti vaativissa johto- ja asiantuntijatehtävissä toimivien ammattilaisten työn tukemiseen. Coach ei neuvo tai tarjoa valmiita ratkaisuja, vaan auttaa asiakasta löytämään itse ratkaisut haasteisiinsa. Coaching-ohjelmat toteutetaan luottamuksellisten ja tavoitteellisten keskustelujen sarjana. Keskusteluja täydentävät niiden välillä toteutettavat käytännön toimenpi­teet. Henkilökohtaisuus ja tehokas ajankäyttö tekevät coachingista vaikuttavan ja kustannustehokkaan kehittämismenetelmän.

Henkilökohtainen valmentaja tukenasi

Henkilökohtainen coaching antaa mahdollisuuden pysähtyä arjen kiireessä ja keskittyä omien tavoitteiden edistämiseen. Valmennettava henkilö tuo itse aiheet keskusteluihin ja asettaa tavoitteet ohjelmalle. Coachingin aihealueita voivat olla mm. ajanhallinta, työn ja vapaa-ajan tasapaino, oman hyvinvoinnin varmistaminen, töiden organisointi ja delegointi, uusiin tehtäviin valmistautuminen, ammatillinen kehittyminen, esimiestaitojen kehittäminen, erilaisten muutosten läpivienti, myynnin kasvattaminen, toimintatapojen ja tulosten parantaminen. Coach vastaa prosessin etenemisestä, kannustaa ja haastaa viemään uudet oivallukset käytäntöön. Coaching on tutkitusti tehokas tapa tukea yrittäjien hyvinvointia ja yritysten kilpailukyvyn kehittämistä.

Ota yhteyttä ja varaa oma coaching-keskustelusi!

Katso video coaching-jäsenedusta tästä linkistä

Lisätietoa coaching-palveluistani täällä